KOZMETIKUSOKNAK 2017-08-31T15:06:05+00:00

A BELICO-VAL NEM KOCKÁZTATSZ

Sok kozmetikusban felmerül a kérdés mielőtt egy új termékcsaláddal próbálkozna szalonjában, hogy „Mit fognak szólni hozzá a vendégek? Hogyan vezessek be nekik megint valami újat?”

Úgy hangzik sokszor ez a kétkedés, mintha gyerekként valami csínytevést kellene bevallani szüleinknek! Ez a belső bizonytalanság valóban visszavezethető neveltetésünkre. A mi szüleink nem a mai gyorsan változó és rohanó világban nőttek fel, nekik az állandóság biztonságot jelentett, s a mai napig gyerekként óvnak minket az ismeretlentől.

Ugyanakkor teljesen természetes az egészséges óvatosság, hisz kinek van felesleges kidobandó pénze egy csomag illúzióra, ki szeretné felépített szakmai tekintélyét egy rosszul megválasztott termékcsaláddal romba dönteni? Ezért engedd meg, hogy segítsünk!

 

BELICO BŐRÉPÍTŐ ALAPKÉPZÉS

Egy tanfolyam, ami után nem maradnak nyitott kérdések! Megismerkedhetsz a BELICO kozmetikusok műhelytitkával, mind elméletben, mind pedig egy gyakorlati bemutatón keresztül.

Igazi nőcis, szakmai kikapcsolódás, és még egy  könnyű ebédre is vendégünk vagy!

Részletes információ, időpontok és jelentkezés a itt!

(A tanfolyam díja 7.500,- Ft)

 

PRÓBAKEZELÉS KOZMETIKUSOKNAK

“Ilyen jó még nem volt a bőröm!”

Jelentkezz be referencia szalonunkba a  Registril Lifting (Botoxszerű innovatív feszesítő) arckezelésre (Tel: 30/2222 034)! Saját bőrödön tapasztalhatod meg, mit tudnak a termékek, mi az a bőrgyógyászati hatékonyságú, mélyrétegű bőrápolás! Gépek nélkül végezzük, hogy bizonyítsanak maguk a termékek.  Próbáld ki, mit adhatsz egyetlen kezeléssel vendégeidnek!

(Gondolj bele, végre Téged kényeztetnek!) Kozmetikus bizonyítvány felmutatásával a kezelés ára 14.500,- Ft helyett 10.000,- Ft.

 

6 LÉPÉSES BELICO PRÓBACSOMAG

Inkább otthon nyugiban próbálgatnál?

Használd ki 6 lépéses nagyon kedvező próbacsomagunkat! A termékeket az általad kívánt bőrtípusra állítjuk össze, így több napon át figyelheted, hogyan reagál a bőr a high-tech hatóanyagokra.

6 lakossági kiszerelésű terméket kapsz, kedvező áron. A csomaggal legalább 6 héten keresztül, reggel és este is ápolhatod a bőröd. Kizárólag kozmetikusoknak!